• divendres 31 de març del 2023

L'habitatge marca un nou màxim a Balears

img

PALMA, 1 Set.

L'habitatge usat a Balears s'ha encarit un 10,8% el darrer any, fins a marcar un nou màxim històric i superar els 3.500 euros per metre quadrat a l'agost (3.542 €/m2), segons l'índex de preus immobiliaris del portal Idealista.

Balears se situa així com la Comunitat més cara per comprar un pis de segona mà al davant de Madrid (3.123 €/m2). Es manté al capdavant també al llistat per províncies, davant de Guipúscoa (3.305 €/m2).

A més, el preu ha augmentat un 1,4% respecte al mes de juliol. A la comparativa intermensual, Balears lidera les pujades al costat de la Comunitat de Madrid.

Els preus mitjans de l'habitatge usat també marquen un nou màxim a Palma, amb 3.431 euros per metre quadrat, després de pujar un 11, 8% en un any. Respecte al mes de juliol, l'increment és del 2,3%.

El preu de l'habitatge usat a Espanya ha registrat una pujada del 0,4% durant el mes d'agost, situant-se en 1.896 euros/m2 , fet que suposa la sisena pujada mensual consecutiva, segons l'últim índex de preus immobiliaris d'idealista.

Aquesta dada d'agost és un 3,9% més alta que la del mateix mes de l'any passat mentre que situa un 7,6% per sota del preu màxim històric de l'habitatge a Espanya, registrat el juny del 2007.

Durant el mes d'agost, 34 capitals han experimentat increments en el preu de l'habitatge.

p>

Notícies més vistes Avui