• dimecres 7 de juny del 2023

L'Hospital d'Inca preveu demores a urgències aquest cap de setmana mentre canvia el seu sistema informàtic

img

Funcionarà pràcticament en paper i es recomana acudir a les urgències dels centres de salut

PALMA, 30 Set. < /p>

L'Hospital Comarcal d'Inca pot patir demores a urgències aquest cap de setmana a causa d'un canvi en el sistema informàtic per modernitzar la infraestructura, segons ha informat la Conselleria de Salut.

La implantació del nou sistema obligarà a activar un pla de contingència entre les 21.00 hores d'aquest divendres fins dissabte a les 19.00 hores.

Durant tot el cap de setmana l'Hospital treballarà "pràcticament en paper", cosa que tindrà un impacte al servei d'Urgències. S'estima que l'atenció dels casos lleus pot patir "demores significatives". Per això, la Conselleria recomana als pacients amb patologies lleus que durant aquest cap de setmana acudeixin als serveis d'urgències dels centres de salut de la comarca del Raiguer.

A més, el canvi de sistema requereix un període dadaptació per part de tots els professionals. Per això, és previsible que durant les properes setmanes es treballi amb una mica més de lentitud i hi pugui haver demores en els temps d'espera per fer proves diagnòstiques i en les consultes amb els especialistes, així com incidències tècniques puntuals durant les visites.

>

La direcció de l'Hospital Comarcal d'Inca ha demanat "comprensió i paciència" als usuaris per les molèsties, alhora que ha agraït "l'esforç de tots els treballadors pel procés d'aprenentatge i adaptació a un programa que suposarà una gran millora per als usuaris”.

Aquesta migració de sistemes permetrà implantar el programa SISN2+, que segons Salut suposarà importants millores en l'assistència dels pacients. Es tracta d´un projecte que ha impulsat el Servei de Salut per a tots els hospitals, que permetrà disposar d´una eina més moderna que es mantindrà actualitzada de forma constant. Aquesta facilitarà que s'incorporin noves funcionalitats i tecnologies de manera contínua i àgil.

Un dels beneficis més rellevants del canvi al SISN2+ és disposar d'un sistema d'història clínica compartida amb la resta d'hospitals de les Illes.

XOX

Notícies més vistes Avui