• dissabte 28 de gener del 2023

L'incendi d'un cotxe en un garatge a Reis Catòlics deixa 35 afectats per inhalació de fum

img


PALMA, 29 Oct.

L'incendi d'un cotxe en un garatge del carrer Reyes Catòlics, a Palma, dissabte a les 10.00 hores, ha deixat un total de 35 persones afectades per inhalació de fum.

Segons ha informat el SAMU 061 als mitjans de comunicació, l'incendi ocorregut en un edifici de quatre plantes, situat al 113 del carrer Reis Catòlics de Palma, per l'explosió d'un vehicle aparcat al garatge de l'immoble, ha deixat 35 persones afectades per inhalació de fum.

han desplaçat unitats de Bombers, Policia Local de Palma i unitats del SAMU 061.

Després de rebre la trucada de la central de coordinació, el SAMU 061 ha activa un vehicle d'intervenció ràpida, una unitat de suport vital avançat , una de suport vital avançat d'infermeria i dues unitats de suport vital bàsic, que s'han desplaçat al lloc r de l'incident.

S'han atès un total de 35 afectats, entre ells quatre bombers i un policia. Diversos afectats han precisat oxigen teràpia i quatre han requerit trasllat a l'Hospital Universitari de Son Espases per intoxicació per fum, entre ells un nadó i un jove menor d'edat.

Cal recordar així mateix, segons han informat els Bombers de Palma, que els veïns de l'immoble han hagut de ser desallotjats a causa de la gran columna de fum que ha causat el foc.

Si bé, en finalitzar les feines d'extinció del foc, del qual es desconeixen les causes, i de ventilació dutes a terme per part els Bombers, aquests han pogut tornar a casa seva.

Notícies més vistes Avui