• dijous 2 de febrer del 2023

L'onada de calor s'estendrà fins a la setmana que ve a l'interior de Mallorca, amb màximes de 36ºC

img

La resta d'illes també experimentaran altes temperatures, encara que no tan pronunciades

PALMA, 3 Ago. < /p>

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha pronosticat que aquesta onada de calor, iniciada dilluns passat i la tercera detectada aquest estiu, s'allargarà fins a la setmana que ve a l'interior de Mallorca, amb màximes de 36ºC, mentre que la resta d'illes també experimentaran altes temperatures, encara que no tan pronunciades.

En declaracions a Europa Press, l'Aemet ha explicat que, al principi, es preveia que les temperatures baixarien a partir de diumenge o dilluns que ve, però des d'aquest dimecres no s'aprecia aquesta reducció.

En aquest sentit, durant aquesta setmana continuaran els termòmetres alts de dia i de nit, amb màximes que arribaran als 36ºC a l'interior de Mallorca i els 34 a la resta d'illes, i amb mínimes qu i rondaran els 22 i 25 graus.

A més, es preveu un temps estable i assolellat a Balears, encara que a les hores centrals del dia podrien aparèixer núvols d'evolució diürna, és a dir, es donaran cels clars però per aquest dimecres, dijous i divendres a la tarda es podrien observar alguns núvols a l'interior de Mallorca. Tampoc no es descarta que caiguin precipitacions febles i ocasionals amb aquests núvols.

Notícies més vistes Avui