• dijous 2 de febrer del 2023

L'operació antidroga a Palma, Inca i Llucmajor se salda amb 18 detinguts

img

PALMA, 16 Jul.

L'operatiu conjunt de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues a Son Banya, així com en altres zones de Palma, Llucmajor i Inca, s'ha saldat amb 18 detinguts --15 homes i tres dones--.

A més, han confiscat més de 100.000 euros, més de mig quilo de cocaïna, prop de dos quilos de marihuana, més de 1.600 sobres de kamagra, haixix, nombroses bàscules de precisió i una arma.

Tot això, després d'haver practicat un total de 31 registres a Son Banya, entre ells vuit punts de venda, i sis registres a altres zones de Palma, Inca i Llucmajor.

A l'operació antidroga van participar al voltant de 200 agents de Policia Nacional i Guàrdia Civil. En concret, agents de la Policia Judicial, de les Unitats de Droga i Crim Organitzat (Udyco), de les Unitats de Prevenció i Reacció (UPR), dels Grups Operatius de Resposta (GOR), de la Policia Científica, així com aeris i Unitats dIntervenció Policial (UIP). A més, per part de la Guàrdia Civil, hi participen agents de Policia Judicial, de Trànsit, del servei cinològic i de les Unitats de Seguretat Ciutadana (Useci).

La causa està declarada secreta i està dirigida pel grup de Crim Organitzat de la Policia Nacional i l'equip de Policia Judicial d'Algaida de la Guàrdia Civil.

Notícies més vistes Avui