Notícies Balears.

Notícies Balears.

La baralla a El Rafal (Palma) es va desencadenar per uns tocaments a una nena. La baralla a El Rafal (Palma) es va desencadenar per uns tocaments a una nena.

La baralla a El Rafal (Palma) es va desencadenar per uns tocaments a una nena.

La baralla a El Rafal (Palma) es va desencadenar per uns tocaments a una nena.

PALMA, 5 Març.

La baralla que va tenir lloc el passat dissabte al barri de El Rafal de Palma i que es va saldar amb nou detinguts i una desena de ferits per arma blanca es va originar per uns suposats tocaments a una nena.

En detall, dues famílies es van enfrontar en una trifulca en la qual es van veure involucrades una trentena de persones després que la nena fos objecte de tocaments per part d'un familiar, segons la informació facilitada per la Policia Nacional.

En saber-ho i veure al jove suposat autor dels tocaments i que pertany a l'altra família, el va agredir en la via pública, fet que va desencadenar la baralla. Diversos familiars del jove van anar a buscar al pare i van trobar a un germà al qual van agredir. Després d'això, s'hi van unir altres familiars i va esclatar la rixa en la qual es van emprar armes blanques i objectes contundents.

L'enfrontament es va saldar amb una desena de persones ferides per armes blanques, dues d'elles, un home i una dona, ingressats a la UCI d'un centre hospitalari. De moment, hi ha nou detinguts.

Els detinguts són nou homes d'origen espanyol i amb edats compreses entre 18 i 52 anys, amb l'excepció d'un menor d'edat. Estan acusats de baralla tumultuària i lesions, i alguns d'ells de temptativa d'homicidi.

Cal recordar que els fets es van produir el passat dissabte, al voltant de les 21.00 hores, quan nombroses trucades al 091 van alertar d'una baralla entre més de 30 persones amb armes blanques i objectes contundents.

Diverses patrulles de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional es van desplaçar al lloc i van trobar dues persones amb ferides d'arma blanca, que van afirmar que havien estat apunyalades i que hi havia més ferits. Els agents van comprovar que hi havia altres quatre persones amb diferents lesions, totes elles del mateix nucli familiar.

Al lloc van acudir diverses ambulàncies que van atendre als ferits i van traslladar alguns d'ells a un centre hospitalari un cop van ser estabilitzats.

Els agents van tenir coneixement que diverses persones havien estat traslladades en vehicles particulars a diferents centres hospitalaris de Palma, per la qual cosa van acudir a aquests centres per recaptar informació i identificar els implicats.

Amb tota la informació en el seu poder, els agents van arrestar nou homes, sis dels quals pertanyen a una família i tres a una altra.