• dimarts 21 de març del 2023

La carretera de Sóller, entre la rotonda de Palmanyola i la de Bunyola, tancarà al trànsit nocturn des de diumenge

img

El tancament serà del 3 al 8 de juliol, de 23.00 a 6.00 hores, per a les últimes intervencions de construcció de la nova rotonda de Raixa

PALMA, 1 Jul.

La carretera de Sóller, entre la rotonda de Palmanyola i la de Bunyola, tancarà el trànsit en horari nocturn, de 23.00 a 06.00 hores , a partir d'aquest diumenge, 3 de juliol, i durant sis nits.

Segons ha informat el departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell en una nota de premsa, la carretera de Sóller, entre la rotonda de Palmanyola i la de Bunyola, quedarà tancada al trànsit, només en horari nocturn, a partir de diumenge i durant sis nits. El tancament es produirà del 3 al 8 de juliol, de 23.00 a 06.00 hores, per a les darreres intervencions de la construcció de la nova rotonda de Raixa.

Al principi s'havia previst un tall complet de tot el tram durant les 24 hores del dia, de dilluns a divendres, ambdós dies inclosos. Tot i això, i conscients dels perjudicis que això hagués causat a tots els usuaris de la via, així com als veïns de Bunyola, Palmanyola i Sóller, el Departament de Mobilitat i Infraestructures, la direcció d'obra i l'empresa que duu a terme aquests treballs han fet un esforç per replanificar els talls i fer-los només durant la nit.

"Podem dir que les obres de la nova rotonda de Raixa s'han desenvolupat a molt bon ritme i sense cap mena d'afecció al trànsit Ens hem esforçat perquè així sigui i no perjudicar els usuaris de la carretera i veïns dels pobles a què aquesta dóna accés, estem arribant als darrers dies d'obra, per la qual cosa s'ha de plantejar un tall puntual per tornar a asfaltar tota la zona, això suposarà la fi de l'obra”, ha explicat el conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano.

Durant l'horari nocturn, de restricció, el trànsit es desviarà per la carretera Ma-2020 i, a tot m ment, es garantirà l'accés a tots els veïns del tram afectat.

"Estem satisfets d'aquesta intervenció, perquè suposarà una millora de la seguretat viària d'una intersecció que fins ara era perillosa, poc il·luminada i amb una visibilitat molt millorable. Amb aquesta obra s'han solucionat aquestes mancances que hi havia. Es tracta d'un punt molt simbòlic, ja que dóna accés a una finca pública que té una demanda ciutadana elevada. A més, com sempre fem en els nostres projectes en aquesta legislatura, hem afegit alternatives relatives al transport sostenible i al foment del transport públic, així hem disposat de dues noves parades de bus. Estem contents de veure que, d'aquí poc temps, tot això serà una realitat”, ha sentenciat Sevillano.

Notícies més vistes Avui