La Comissió del Centre Històric de Palma acorda preservar la porta de l'antic estadi Lluís Sitjar.

La Comissió del Centre Històric de Palma acorda preservar la porta de l'antic estadi Lluís Sitjar.

PALMA, 9 de gener.

La Comissió de Centre Històric ha acordat, aquest dimarts, preservar la porta de l'antic estadi Lluís Sitjar, assegurant així que aquesta "part emblemàtica" de l'estadi passi a formar part del conjunt patrimonial de Palma.

Així ho ha explicat en roda de premsa el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Projectes Estratègics de Palma, Óscar Fidalgo, qui ha detallat que aquesta porta, amb l'escut del Mallorca, té "un gran valor" i, per tant, s'ha considerat que s'ha de preservar per al futur.

"Els integrants de la comissió han acordat que és una decisió correcta i que aquesta porta amb l'escut del Mallorca s'ha de preservar, perquè és interessant mantenir la memòria de l'estadi i aquesta part de la ciutat", ha exaltat.

Cal destacar que, amb aquesta decisió, es deixa oberta la possibilitat, "si fos necessari", de poder traslladar la porta mantenint la seva estructura, ja que està ubicada en un carrer estret i es poden donar, segons el regidor, "circumstàncies urbanístiques que poden donar lloc a que la porta sigui un impediment al que es vol fer allà".

Preguntat llavors pels possibles futurs projectes que Cort té pensats en aquest espai, el regidor ha indicat que quan sigui totalment propietat de l'Ajuntament "es prendrà una decisió".

Tags

Categoría

Illes Balears