• dimecres 29 de març del 2023

La Conselleria de Mobilitat i Habitatge resol el tercer pagament dels ajuts al lloguer 2021

img

PALMA, 8 Oct.

La Conselleria de Mobilitat i Habitatge ha resolt el tercer pagament dels ajuts al lloguer 2021, beneficiant amb aquest a 1.175 nuclis familiars de totes les Illes.

Segons ha informat la Conselleria de Mobilitat i Habitatge en una nota de premsa, aquest dissabte s'ha publicat al BOIB la resolució per la qual la Conselleria efectua el tercer pagament dels ajuts al lloguer 2021, per una despesa de 2.104.670 euros.

Aquest nou pagament, que beneficia 1.175 nuclis familiars de totes les Illes, se suma als 3.357 beneficiaris que existien fins a el moment, augmentant així la xifra total a 4.532 beneficiaris.

Així doncs, s'haurà fet efectiu el pagament de totes les sol·licituds presentades que estaven correctes; és a dir, les que el sol·licitant havia aportat correctament tota la documentació i es complien tots els requisits exigits a la convocatòria d'ajuts per al lloguer 2021.

Ara es disposa d'un període d'aportació de documentació per a aquelles sol·licituds que requereixen ser esmenades. Els interessats poden consultar tota la informació relativa a les ajudes a la web de la Direcció General d'Habitatge i Arquitectura del Govern.

XOX

Notícies més vistes Avui