Notícies Balears.

Notícies Balears.

La directora de la OBIA defensa la seva "idoneïtat" en el càrrec amb el seu "perfil de gestió" que "compleix les expectatives". La directora de l'OBIA defensa la seva "idoneïtat" en el càrrec amb el seu "perfil de gestió" que "compleix les expectatives".

La directora de la OBIA defensa la seva

PALMA, 27 Març.

La directora de l'Oficina Balear de la Infància i l'Adolescència (OBIA), María del Mar Pulido, ha defensat la seva "idoneïtat" en el càrrec justificant que té "un perfil de gestió" que "compleix les expectatives".

Així s'ha expressat Pulido aquest dimecres durant una compareixença a la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals del Parlament sol·licitada pel PSIB per avaluar la seva idoneïtat per exercir les tasques del seu càrrec.

En aquesta línia, ha defensat la seva "capacitat de gestió" basada en la seva experiència i trajectòria, així com el seu coneixement sobre problemàtiques dels infants i adolescents, a causa del seu treball a la Fundació Amaranta.

El PP, MÉS per Mallorca i Més per Menorca han coincidit amb Pulido en assegurar que té el perfil idoni per ocupar el càrrec de directora de l'OBIA. "L'idoneïtat la supera amb èxit", ha apuntat el diputat de Més per Menorca, Josep Castells.

El diputat socialista Omar Lamin, d'altra banda, ha considerat que Pulido és un càrrec de confiança del Govern i ha criticat la "hipocresia" del PP que "vota a favor del pin parental, que és el contrari al que defensa Pulido".