Notícies Balears.

Notícies Balears.

La EMT Palma activa millores en diverses línies a partir del 4 de març. L'EMT Palma activa millores en diverses línies a partir del 4 de març.

La EMT Palma activa millores en diverses línies a partir del 4 de març.

L'EMT Palma activa millores en diverses línies a partir del 4 de març.

PALMA, 2 de març.

L'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) ha activat millores en diverses línies a partir d'aquest proper dilluns, dia 4 de març.

En una nota de premsa, l'Ajuntament de Palma ha informat que la EMT activarà a partir del dilluns 4 de març una sèrie de millores en diverses línies en els dies laborables, amb increment de freqüències i sortides addicionals.

Les línies L5 (Es Rafal Nou - Plaça Progrés) i L8 (Son Roca - Sindicat) augmentaran la freqüència, passant a donar servei cada sis o vuit minuts. També la L25 (S'Arenal-Plaça de la Reina/Catedral) millorarà freqüència i passarà cada deu o 11 minuts.

Altres línies afegiran sortides addicionals a l'inici o final del dia, donant resposta a les necessitats detectades. Així, la L33 (Son Espases-Son Fuster) sumarà una nova sortida des de l'Hospital a les 22.45 hores, la L25 afegirà una primera sortida a les 05.25 hores des de s'Arenal i la L35 (Aquàrium - Plaça Reina|Catedral) sumarà una última sortida a les 00.45 hores.

Finalment, la línia A2 (Aeroport-s'Arenal) incorporarà autobusos articulats en la seva ruta, per augmentar l'oferta de places en cada trajecte.

Amb l'objectiu d'adaptar els horaris a les necessitats operatives de servei, es modificaran a més algunes sortides de les línies L7 (Son Gotleu - Son Serra/Sa Vileta/Son Vida), L10 (Son Castelló-Sindicat), L12 (Sa Garriga-Nou Llevant), L19 (UIB i Parc Bit - Porta des Camp), L20 (Portopi-Son Espases), L24 (Antiga Presó- Nou Llevant), L29 (Son Espases-Plaça del Progrés) i L39 (Son Espases-Palau de Congressos). No es preveuen canvis en els horaris de caps de setmana i festius fins a finals de març.

Des de la EMT Palma han recomanat a les persones usuaris revisar els horaris de les seves línies freqüents en el web i app.