Notícies Balears.

Notícies Balears.

"La EMT reforçarà els serveis per al partit entre el RCD Mallorca i el Granada CF el dissabte."

PALMA, 15 Març.

L'Ajuntament de Palma posarà en marxa el proper dissabte un dispositiu especial de reforç d'autobusos de l'EMT amb motiu del partit que disputaran el RCD Mallorca i el Girona Club de Futbol a l'Estadi Mallorca Son Moix a les 14.00 hores.

Segons ha detallat en un comunicat, l'EMT reforçarà les línies L8 i L33 per atendre als usuaris que acudeixin al recinte esportiu i tornin al centre de Palma després del partit amb l'objectiu d'agilitzar les entrades i sortides dels aficionats, afavorint el desplaçament en transport públic i limitant les aglomeracions de vehicles privats. Concretament, reforçarà amb quatre vehicles més la línia L8 que va des de Sindicat a l'Estadi Mallorca Son Moix, en les hores prèvies al partit.

Aquests reforços es sumen als serveis habituals, que en aquesta franja horària estan passant amb una freqüència mitjana de 12 minuts. En finalitzar el partit, els usuaris podran accedir als autobusos tant de la L8 com de la L33 que estaran aparcats a la porta de l'estadi, al Camí dels Reis.

La L8 realitzarà el seu recorregut habitual fins a l'àrea d'Intercanvi de Sindicat. El reforç especial de la línia 33 serà parcial i finalitzarà el seu recorregut a la plaça Espanya, acostant als veïns de Camp Redó, s'Escorxador i altres pel corredor de General Riera i traslladant als usuaris que majoritàriament desitgen desplaçar-se fins allà poder enllaçar amb altres línies per arribar als seus destins finals. Aquests reforços es sumen als serveis habituals de la L8 i L33 en aquesta franja horària, després del partit.

D'altra banda, aquest dissabte, amb motiu del partit, es posarà en funcionament la primera estació virtual de Bicipalma, ubicada a les rodalies de Son Moix. Aquesta estació té com a objectiu facilitar els desplaçaments a l'estadi dels espectadors i usuaris de BiciPalma en els dies de partit, oferint una alternativa més de transport públic que promou la mobilitat urbana sostenible.

Per utilitzar l'estació virtual, els usuaris del servei han d'estacionar la bicicleta dins de la zona delimitada com a estació virtual, tancar el candau de la roda posterior de la bicicleta i confirmar la finalització del trajecte a través de l'aplicació.

La novetat d'aquest servei és l'absència d'anclatges, no existint limitació en el nombre de bicicletes que es puguin deixar en aquesta zona. L'estació virtual està identificada al terra amb el logotip de BiciPalma i, un cop finalitzat el partit, els usuaris poden accedir al mateix espai per al seu retorn en bicicleta.