Notícies Balears.

Notícies Balears.

La Familia Reial surt a sopar a un restaurant del Portitxol, a Palma. La Família Reial surt a sopar a un restaurant del Portitxol, a Palma.

La Familia Reial surt a sopar a un restaurant del Portitxol, a Palma.

La Família Reial surt a sopar a un restaurant del Portitxol, a Palma.

PALMA, 6 Ago.

Els reis Felip VI i Letícia, juntament amb les seves filles, la Princesa de Girona i la Infanta Sofia, i la Princesa Sofia van sortir a sopar aquest dissabte a un restaurant del Portitxol, a Palma.

La Família Reial va estar al restaurant de recent obertura Mia, del restaurador Guillem Cabot. A més dels Reis i la Princesa Sofia, en el grup hi havia la princesa Irene de Grècia, germana de la Reina.

El sopar va tenir lloc després que el Rei participés en l'entrega de trofeus de la 41a edició de la Copa del Rei MAPFRE de vela. L'acte va estar presidit per Felip VI, que va ser l'encarregat de lliurar els trofeus als guanyadors de les diferents classes participants aquest any en la competició, que ha conclòs amb l''Aifos', l'embarcació que el monarca ha patronejat, en segon lloc a la classe Majorica ORC1.

Segons ha detallat l'organització de la Copa del Rei en una nota de premsa, també van assistir a l'acte el vicepresident i CEO de MAPFRE Iberia, José Manuel Inchausti; el president del Real Club Nàutic de Palma, Emerico Fuster; la presidenta del Govern, Marga Prohens; l'alcalde de Palma, Jaume Martínez; el president del Parlament, Gabriel le Senne; la delegada del Govern a Balears, Aina Calvo; el Comandant General de Balears, Fernando Luis Gracia; el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés; el president de la Reial Federació Espanyola de Vela, Javier Sanz; i el CEO de Majorica, Gregoire Bontoux.

Els campions de la 41 Copa del Rei MAPFRE són els espanyols Palibex-Elena Nova en Majorica ORC 1, Teatre del Soho Caixabank en Majorica ORC 2, Nadir en ClubSwan 42, Team RCNP Balearia en la Mallorca Sotheby's Women's Cup i Patakín en la Herbalife J70, l'italià Scugnizza en la Majorica ORC 3, l'anglès Just the Job en la Majorica ORC 4 i l'alemany Hatari en el ClubSwan 50.

.