Notícies Balears.

Notícies Balears.

La Fiscalia demana deu anys de presó per tocar els pits a la seva filla i besar-la a la boca. La Fiscalia demana deu anys de presó per tocar els pits a la seva filla i besar-la a la boca.

La Fiscalia demana deu anys de presó per tocar els pits a la seva filla i besar-la a la boca.

La Fiscalia demana deu anys de presó per tocar els pits a la seva filla i besar-la a la boca.

PALMA, 29 Març.

La Fiscalia demana una condemna de deu anys de presó per a un home acusat d'agressió sexual per tocar els pits a la seva filla, de 11 anys, i besar-la a la boca.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears ha convocat el proper dijous una vista del cas, a les 09.45 hores.

Els fets van tenir lloc el 23 de juny de 2022, al domicili on residia la família. La Fiscalia sosté que l'home va tocar la seva filla i li va ordenar que el besés a la boca, advertint-li que si no ho feia li pegaria i amençant-la perquè no ho contés.

A més de la pena de presó, el fiscal sol·licita una ordre d'allunyament durant 18 anys i la privació de la pàtria potestat durant sis anys; així com deu anys de llibertat vigilada i inhabilitació per a activitats amb menors durant 20 anys. També reclama una indemnització de 20.000 euros per a la víctima.

A més a més, la Fiscalia demana substituir part de la pena de presó per l'expulsió del territori nacional durant deu anys.