• dimecres 29 de març del 2023

La Fiscalia demana prohibir treballar amb menors el professor de ball acusat d?abusos i 50.000 euros d?indemnització

img

L?UVASSI dóna credibilitat al testimoni del menor encara que la defensa presenta un contrainforme qüestionant la seva feina

PALMA, 27 Oct.

La Fiscalia ha demanat aquest dijous la inhabilitació per treballar amb menors per al professor de ball acusat d'abusos sexuals a un alumne menor d'edat a Mallorca, i ha elevat a 50.000 euros la indemnització que reclama per a la víctima en concepte de danys morals.

L'acusació pública ha modificat així les seves conclusions provisionals, mantenint la petició d'11 anys i 11 mesos de presó per al coreògraf i el seu marit, acusats de sotmetre un alumne a masturbacions i d'exhibir-li material pornogràfic.

En què ha estat la darrera sessió del judici, també ha declarat una tècnica de la Unitat de Valoració d'Abús Sexual Infantil (Uvasi), que va considerar que el testimoni del menor e s "creïble" i "vàlid". Entre altres motius, va valorar que el menor no obtenia cap benefici per revelar els presumptes abusos. Amb tot, una pericial presentada per la defensa qüestiona l'informe de la psicòloga de la Uvasi.

Notícies més vistes Avui