La Fundació Es Baluard convoca el concurs per a la contractació de la direcció del museu.

La Fundació Es Baluard convoca el concurs per a la contractació de la direcció del museu.

PALMA, 14 Des.

La Fundació Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma ha convocat un concurs d'alta direcció per cobrir la plaça de director d'Es Baluard, amb la missió de gestionar, programar, administrar, a més d'impulsar les activitats culturals i educatives i de representar al museu.

"És voluntat de la Fundació Es Baluard seguir les bones pràctiques en la gestió dels museus i centres d'art, en el sentit d'exercir una gestió cultural transparent, democràtica i participativa i fent, per tant, que sigui un jurat independent d'experts qui triï el millor projecte per al museu i la persona candidata més adequada per ocupar la direcció", ha explicat l'entitat aquest dijous en un comunicat.

La data de finalització per presentar candidatures és el 6 de febrer de 2024. Les persones aspirants al càrrec, a més d'entregar la documentació acreditativa de la seva formació i experiència professional, hauran de desenvolupar un anteproyecte de gestió i museològic que inclogui els objectius i línies a seguir els pròxims quatre anys i una proposta de programació per als dos primers anys.

La Comissió Evaluadora, nomenada per la Comissió Executiva de la Fundació, estarà formada per cinc experts i professionals de prestigi reconegut en l'àmbit de l'art i la gestió de centres.

El nom de les persones que integren la Comissió Evaluadora es donarà a conèixer abans que finalitzi el termini de presentació de les candidatures.

.

Tags

Categoría

Illes Balears