La Fundació RANA rep el suport de "la Caixa" per renovar el programa de teràpia a adults víctimes d'abús sexual.

La Fundació RANA rep el suport de

PALMA, 31 de gener.

La Xarxa d'Ajuda a Nens Abusats (RANA) ha rebut el suport de la Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank, per continuar desenvolupant el programa de teràpia a adults que van ser víctimes d'abús sexual en la seva infància o adolescència.

Gràcies a aquesta col·laboració, l'entitat social ha rebut una aportació econòmica de 10.000 euros de "la Caixa" a través de CaixaBank, la qual compta amb una xarxa d'oficines que permet detectar les necessitats socials i canalitzar les ajudes.

Segons ha destacat aquest dimecres l'entitat en nota de premsa, la Fundació RANA ofereix el servei d'atenció terapèutica a adults que van ser víctimes d'abusos en la seva infància i / o adolescència des de fa més de deu anys. Aquesta teràpia s'ha convertit en una referència a les Balears i en un servei de derivació per part de professionals i institucions dels serveis socials de les Illes.

El programa d'atenció terapèutica consta de deu sessions individuals i sis sessions grups, una combinació que ha demostrat la seva eficàcia en la recuperació dels pacients ja que els ajuda a elaborar la seva història i tancar la ferida, a treballar l'autoprotecció i a trencar amb l'estigma que comporta haver sofert abusos sexuals en la infància.

Des de la seva posada en marxa el 2010 ha beneficiat a més de 500 persones víctimes d'abús de les Illes.

Tags

Categoría

Illes Balears