• dimecres 7 de juny del 2023

La Guàrdia Civil confisca mig miler de productes falsificats per ser venuts en zones turístiques

img

PALMA, 26 Ago.

La Guàrdia Civil ha investigat dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial després de detectar a l'aeroport de Palma diverses caixes amb productes falsificats per ser venuts a zones turístiques.

Segons ha informat l'Institut Armat en una nota de premsa, als controls habituals que es duen a terme a l'arribada de mercaderies a l'aeroport de Palma, dilluns passat es van detectar diverses caixes que contenien articles que van aixecar les sospites dels agents.

Davant la possibilitat que les caixes poguessin contenir articles falsos, els agents van citar els dos destinataris per a l'obertura en la presència dels enviaments.

Així, a l'interior de tres caixes van trobar samarretes d'equips de futbol. En una altra, banyadors d'home suplantant marques de prestigi, mentre que en una cinquena caixa hi havia bosses, cinturons i calçat de dona també falsificats d'una marca coneguda.

La Benemèrita ha recordat que la venda d'aquest tipus de productes provoca una competència deslleial per a la resta de negocis i un perjudici per a les marques afectades.

Amb aquest tipus d'inquautacions s'intenta evitar un engany cap als consumidors i evitar un perill contra la seva salut, ja que els productes que es posen a la venda no reuneixen les condicions que marca la Unió Europea per a la comercialització de les mateixes.

En total han estat retirats del mercat 500 articles falsos, que anaven destinats a ser venuts a Platja de Palma i zona nord de Mallorca.

Notícies més vistes Avui