• divendres 3 de febrer del 2023

La Guàrdia Civil deté un home acusat de diversos robatoris de vehicles i en vivendes a Mallorca

img

PALMA, 31 Ago.

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 31 anys acusat de diversos robatoris de vehicles i en vivendes a Mallorca.

Segons ha informat l'Institut Armat en una nota de premsa, dilluns passat mentre agents de la Guàrdia Civil feien un control de vehicles a Santa Maria, van identificar un cotxe que figurava com robat a Algaida.

El conductor era un jove d'origen marroquí sobre el qual pesen nombrosos antecedents per robatoris de vehicles i en vivendes. Segons han indicat, a l'interior del vehicle hi ha hagut una gran quantitat d'efectes, uns 30 rellotges, peces de joieria, un iPad, deu telèfons mòbils de diferents marques, eines i prop de 1.000 euros en efectiu.

Un cop realitzades gestions sobre la procedència dels efectes, es va identificar diversos dels seus propietaris. Un d'ells, a Costitx, hauria patit un robatori a casa seva aquesta mateixa nit i va ser citat a dependències de la Comandància de la Guàrdia Civil.

Allà va reconèixer com de la seva propietat 20 rellotges, diversos telèfons, un iPad i altres efectes, que li van ser tornats.

Entre els efectes incautats hi havia, a més, un telèfon mòbil sostret en un robatori amb violència a la localitat de Magaluf (Mallorca).

També es va comprovar que agents de la Guàrdia Civil d'Inca ho estaven buscant per diversos robatoris de vehicles i en vivendes.

Alhora, els agents van intervenir a l'ara arrestat una arma curta simulada, per la qual cosa està investigant la seva possible participació en altres fets delictius.

Amb aquesta detenció la Guàrdia Civil ha aconseguit aclarir una vintena de robatoris al llarg de tota l'Illa.

Notícies més vistes Avui