• diumenge 29 de gener del 2023

La Guàrdia Civil investiga un home per conducció temerària a la Serra de Tramuntana

img

L'Institut Armat investiga un segon individu també per conducció temerària a Alacant

PALMA, 14 Ago.

< p> La Guàrdia Civil ha investigat un individu per un delicte contra la seguretat viària per conduir de manera temerària per la Serra de Tramuntana, gravar-lo i publicar-lo en xarxes socials.

Segons ha informat l'Institut Armat en una nota de premsa, l'investigat circulava entre les localitats de Banyalbufar i Esporles, fent avançaments de manera temerària en línia contínua i derrapant en traçar les corbes envaint el sentit contrari per on circulaven altres vehicles.

El segon investigat és un home que conduïa un turisme per la carretera CV-801, Ibi - Banyeres de Mariola (Alacant), per un tramo on té lloc el ral·li 'Les Revoltes d'Ibi'.

Aquesta persona, segons el relat dels agents, volent emula r als participants, amb un turisme marca BMW, model 330 CD, va realitzar una conducció temerària consistent a circular a gran velocitat, envaint constantment el sentit contrari de la circulació en un tram de nombroses corbes molt tancades i gairebé sense visibilitat per poder advertir la circulació d'un vehicle en sentit contrari, tot això, a més, a la nit.

El conductor ha estat condemnat a una pena de sis mesos de multa ia la privació del permís de conduir durant 14 mesos.

>

Les investigacions han estat dutes a terme pel Grup de Recerca i Anàlisi de Trànsit de la Comandància d'Alacant i la Comandància de Balears.

Notícies més vistes Avui