• dimarts 6 de juny del 2023

La Guàrdia Civil localitza una dona desorientada que caminava per l'autopista d'Inca

img

PALMA, 27 Set.

La Guàrdia Civil ha localitzat una dona de 67 anys que caminava desorientada i de nit per la autopista Ma-13, als voltants de Consell.

Segons ha informat l'Institut Armat en una nota de premsa, els fets van passar el cap de setmana passat, quan els agents van localitzar la dona, que havia sortit. a caminar del seu domicili a Santa Maria del Camí, s'havia desorientat i havia acabat caminant de nit per la carretera.

Els familiars de la dona havien avisat aquella tarda de la desaparició de la dona i diverses patrulles de la Guàrdia Civil i Policia Local es van mobilitzar per localitzar-la.

Mentre recorrien camins i carreteres propers a l'habitatge, van rebre comunicació de la Central 062 de la Guàrdia Civil, en què informaven que conductors alertaven d'una dona caminant per l'autopista.

Una de les es patrulles es va dirigir a comprovar els avisos i va localitzar la desapareguda a l'alçada de Consell, molt desorientada i fatigada, encara que sense lesions aparents.

Prenent les mesures de seguretat per a ella i els usuaris de la via va ser pujada al cotxe patrulla i acompanyada al seu domicili.

Notícies més vistes Avui