• dimarts 21 de març del 2023

La Guàrdia Civil porta a terme dos rescats en què auxilia quatre persones a Mallorca

img


PALMA, 15 Oct.

La Guàrdia Civil va dur a terme aquest divendres, dia 14 d'octubre , dos rescats en què va auxiliar un total de quatre persones a l'illa de Mallorca.

Segons ha informat la Guàrdia Civil en una nota de premsa, el Grup de Rescat i Intervenció a Muntanya de l'Institut Armat ( Greim) recolzats pel Servei Aeri, van realitzar aquest divendres dos rescats en què es van auxiliar quatre persones.

El primer dels rescats es va dur a terme a la tarda en una zona de la localitat de Deià, on dues persones s'havien extraviat i no disposaven d'aigua. Després d'indicar-los els guàrdies civils que se situessin en una zona visible perquè poguessin ser vistos des de l'helicòpter, les dues persones van ser localitzades i traslladades a la localitat de Valldemossa en perfecte estat de salut.

El segon dels rescats es va dur a terme en una zona pròxima al torrent de Pareis, després de rebre un avís, poc abans de les 00.00 hores, a través del 112 de Madrid, en què una dona va comunicar que no sabia res de la seva filla i del nuvi. La mare va dir que estaven estacionats en una furgoneta camperitzada a l'embassament del Gorg Blau i que tenien previst fer la ruta de Gorg Blau-Sa Fosca o la del Torrent de Pareis.

Després d'activar-se l'equip Greim, van sortir a la recerca quatre
especialistes que cap a les 03.20 hores van localitzar la parella encallats en una paret pròxima al Torrent des Grog Blau, on van procedir al seu rescat.

Notícies més vistes Avui