• dijous 30 de març del 2023

La III fase d'obres a l'Hospital General de Mallorca començarà a finals de mes amb una inversió d'1,9 milions

img

PALMA, 2 set.

La tercera fase de les obres de millora de l'Hospital General de Mallorca començaran a finals de setembre i comptaran amb un pressupost d'1,9 milions d'euros.

En detall, les actuacions es duran a terme a la unitat de convalescència C, on s'ubicaran els despatxos i habitacions dobles i dues individuals.

Segons ha detallat la presidenta del Govern, Francina Armengol, aquest divendres després d'una visita pel centre sanitari, en total s'han invertit, de moment, cinc milions d'euros a la millora de l'hospital, i la intenció és que a la propera legislatura "se segueixin millorant totes les parts que necessiten actualitzar-se".

"Quan vaig començar a governar es venia d'un plantejament de tancar el centre per ser una infraestructura molt antiga, però amb la Conselleria de Salut prenem la decisió de no rar un hospital públic, ni de bon tros, sinó de posar-lo al dia amb unes mesures adequades, adaptades a la situació que vivim actualment i pensant sempre en l'usuari”, ha ressaltat la cap de l'Executiu autonòmic.

Notícies més vistes Avui