La inestabilitat continuarà divendres i donarà pas a un cap de setmana amb pujada de les temperatures.

La inestabilitat continuarà divendres i donarà pas a un cap de setmana amb pujada de les temperatures.

PALMA, 14 Set.

La inestabilitat que de les últimes hores a l'arxipèlag, que està deixant precipitacions en ocasions seguirà aquest divendres, encara que donarà pas a un cap de setmana amb pujada de les temperatures, però sense descartar alguna pluja dispersa de poca importància.

Durant el matí d'aquest dijous, segons ha explicat el portaveu de l'Aemet a Balears, Bernat Amengual, els cels seguiran coberts i podrà produir-se ruixats ocasionals i dispersos, però no d'intensitat. Els núvols remetran per la tarda i deixaran un ambient assolellat amb màximes situades entre els 26 i els 30 graus.

Per aquest divendres, s'espera que, de nou durant el matí, torni la inestabilitat i és possible que es produeixin ruixats localment forts en alguns punts acompanyats de tempestes. Per la tarda, no obstant això, tornaran a obrir-se clars. Les temperatures baixaran lleugerament i s'esperen màximes d'entre 25 i 29 graus i mínimes d'entre 17 i 22 graus.

La situació millora una mica el cap de setmana. Dissabte seguirà el cel ennuvolat, encara que amb baixa probabilitat que es produeixin precipitacions que, de produir-se, anirien acompanyades de fang per la presència de pols en suspensió. Els termòmetres pujaran lleugerament, amb màximes d'entre 28 i 32 graus. Les mínimes, d'altra banda, seran d'entre 16 i 21 graus.

La situació serà similar el diumenge, amb intervals de núvols mitjans i alts amb alguna possibilitat de precipitacions febles acompanyades de fang. Les temperatures experimentaran un nou ascens i podrien arribar als 34 punts en alguns punts de l'arxipèlag.

La setmana començarà, de nou, amb cel ennuvolat i probabilitat de pluges acompanyades de fang. Les temperatures baixaran de nou, amb màximes que podrien quedar-se a l'entorn dels 31 graus.

Categoría

Illes Balears