La Infanteria de Mallorca commemora a la seva Patrona en un acte amb centenars d'assistents.

La Infanteria de Mallorca commemora a la seva Patrona en un acte amb centenars d'assistents.

PALMA, 8 Des. La Infanteria de Mallorca ha commemorat aquest divendres la festivitat de la seva Patrona, la Immaculada Concepció, en un acte que ha comptat amb centenars de persones, entre elles familiars i afins, autoritats militars i civils de l'arxipèlag i representants de diferents sectors de la societat balear.

L'esdeveniment, celebrat a l'Acuartelamiento Jaime II de Palma, ha estat presidit pel comandament general de Balears, Fernando Luis Gracia Herréiz. La cerimònia ha començat amb la recepció de les autoritats presents i la incorporació de les Unitats, així com amb la incorporació de l'Enseña Nacional.

A continuació, el comandament general de Balears ha saludat a autoritats i al públic assistent. Durant la jornada s'ha lliurat diferents condecoracions i s'ha reconegut al personal que al llarg d'aquest any ha passat a la reserva.

Posteriorment, el coronel cap del Regiment d'Infanteria Palma número 47, Rafael Guisasola, ha pronunciat la seva alocució, en la qual ha destacat "l'esperit i els valors" de l'infant espanyol, com "l'esperit de sacrifici".

Així mateix, la presidenta del Govern, Marga Prohens, juntament amb el comandament general, ha participat en la imposició de les condecoracions i en l'ofrena en homenatge als caiguts per Espanya. Finalment, s'ha entonat l'himne de la Infanteria, així com l'espanyol, i ha tingut lloc el desfilament de les unitats.

L'acte militar ha comptat amb la participació d'entre 350 i 400 persones, entre elles diferents autoritats de Balears com la presidenta de l'Executiu balear, el delegat del Govern a Balears en funcions, Ramón Morey; la secretària d'Estat de Turisme, Rosana Morillo; l'alcalde de Palma, Jaume Martínez; el conseller del Mar i Cicle de l'Aigua, Joan Manuel Lafuente; el conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, i els regidors de l'Ajuntament de Palma Llorenç Bauzá de Keizer, Mercedes Celeste, Antonio Deudero i Fulgenci Coll.

.

Tags

Categoría

Illes Balears