• divendres 2 de desembre del 2022

La inspectora de Blanqueig s'ancora en el "no recordo" malgrat les reprimendes del Tribunal: "Tindrà efectes gravíssims"

img

"Em ratifico en absolut tot el que posa als informes", subratlla l'exagent

"Li demano si us plau que ens tingui una mica de respecte a tots. No he vist res semblant en 22 anys de carrera professional, tindrà efectes gravíssims", assevera la presidenta del Tribunal < /p>

PALMA, 11 Oct.

L'exinspectora del Blanqueig de la Policia Nacional s'ha ancorat, aquest dimarts durant l'última part de la seva declaració al judici pel cas Cursach, al "no recordo" malgrat els advertiments de la presidenta del Tribunal de la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears, Samantha Romero, sobre la seva actitud: "Tindrà efectes gravíssims".

Després de que aquest dilluns, a la primera sessió del torn de declaració dels testimonis, l'expolice nacional destaqués "la total imparcialitat" de la investigació, aquest dimarts ha continuat responent als advocats de la defensa, que l'han qüestionat sobre diferents informes que va fer al seu moment.

El dia de judici ha començat amb la continuació de l'interrogatori de l'advocat de l'excap de la Patrulla Verd, Gabriel Torres, que ha acabat exasperat amb les respostes de l'exinspectora i li ha preguntat si considera que els seus informes són “insuficients”. "No, sóc molt rigorosa a la meva feina", ha asseverat la testimoni, una de les més esperades del judici. Superior de Justícia de Balears (TSJIB) per presumptes irregularitats en el procés de recerca. En el cas de la inspectora, la seva imputació respon a suposades filtracions.

Notícies més vistes Avui