La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma aprova l'estructura d'àrees i la creació de 37 càrrecs elevats.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma aprova l'estructura d'àrees i la creació de 37 càrrecs elevats.

La primera Junta de Gobierno de la nova legislatura a l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres l'estructura de les àrees municipals, així com el cessament d'altres càrrecs de l'anterior mandat i la creació de 37 llocs de treball dels òrgans directius, coordinadors generals i directors generals de les diferents àrees i regidories.

La portaveu municipal, Belén Soto, ha informat de l'acord de la Junta en roda de premsa, limitant-se només a respondre a qüestions relatives a la reunió d'aquest dimecres i remetent a "futures rodes de premsa" quan se li ha preguntat per altres assumptes.

La Junta de Govern també ha aprovat el nomenament de Mercedes Celeste com a secretària de la Junta i de Belén Soto com a portaveu de l'equip de govern.

També s'ha aprovat la proposta de delegar la Presidència de la Taula de Contractació en la regidora d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, així com la dedicació exclusiva de l'alcalde i dels regidors amb dedicació exclusiva, mantenint les del decret de 2019, que fixa la remuneració de Jaime Martínez en uns 60.000 euros a l'any.

Segons ha explicat Soto, la Junta de Govern ha aprovat el cessament dels òrgans directius municipals de l'anterior mandat i la creació de 37 llocs de treball de coordinadors, directors generals i altres càrrecs en les diferents àrees.

En concret, la Junta de Govern d'aquest dimecres ha aprovat una vintena de nomenaments, entre ells el de Fernando Gómez de la Cuesta (coordinador general de Cultura i Arts Visuals); David Salom (director general d'Esports); Juan Manuel Martín (director general de Seguretat Ciutadana); Patricia Pizà (coordinadora de Serveis Socials); Bartolomé Abad (gerent d'Urbanisme); Bàrbara Martín (directora general de Funció Pública; Josep Lluís Cortès (coordinador general d'Hisenda); Juan Antonio Tormo (director general d'Autònoms); i Antonio Román (director general de Mobilitat).

Categoría

Illes Balears