• dissabte 3 de juny del 2023

La Junta de Govern eleva al ple el projecte definitiu del nou Pla de Mobilitat de Palma

img

PALMA, 7 Set.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres elevar al ple la resolució de les al·legacions i el projecte definitiu del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per al període del 2022 al 2030.

Així ho ha anunciat, en roda de premsa, el tinent d'alcalde de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, que ha destacat que aquest Pla és "una declaració d'intencions que interpel·la els dos propers governs municipals".

Segons Dalmau, els objectius d'aquest Pla són, entre d'altres, els següents: incrementar la xarxa vianants, potenciar la xarxa ciclista i de transport públic, i reduir els desplaçaments amb vehicle privat. En definitiva, es tracta d'"una aposta decidida per fer una Palma sostenible", ha destacat.

En total, s'han presentat 69 al·legacions al PMUS, de les quals se n'han assumit 30. D'acord amb Dalmau, pràcticament totes les entitats tenen assumides part de les al·legacions.

Les entitats que han presentat al·legacions són: Associació de Veïns de Son Gual, Associació de Veïns Bellver-El Terreno, Federació d'Associacions de Veïns de Palma, el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports, Unibail Rodamco, PP, Cs i Greenpeace.

Notícies més vistes Avui