• dijous 2 de febrer del 2023

La Justícia declara que les jerònimes són les propietàries del Monestir de Santa Isabel

img

PALMA, 13 Jul.

El Jutjat de Primera Instància número 9 de Palma ha declarat que les religioses jerònimes del Monestir de Santa Isabel són les propietàries d'aquest edifici.

La sentència estima íntegrament la demanda interposada contra el Bisbat de Mallorca, al qual se li imposen les costes del procediment, i reconeix les religioses com a propietàries d'aquest complex. haver adquirit el seu domini mitjançant la possessió immemorial, durant el transcurs de més de 30 anys".

El convent, anomenat de les Monges Jerònimes, està situat al carrer Porta del Mar, 1, a Palma, i comprèn una superfície construïda de 6.418 m2.

"Donem gràcies al Senyor que la ferma defensa de les religioses jerònimes dels seus drets històrics i patrimonials, del que és el seu Monestir, des del 1485 i sense interferència alguna que pogués suposar l'existència d'altres d trets que els exclusivament són de les jerònimes, hagi donat els seus fruits, malgrat les enormes dificultats que ens ha presentat l'oponent”, han expressat les religioses en un comunicat.

Davant la sentència es pot interposar recurs d'apel·lació , que s'haurà de presentar al Jutjat en el termini de 20 dies.

Notícies més vistes Avui