• divendres 31 de març del 2023

La LNFS lliura la insígnia d'or de l'Associació a Miquel Jaume, fundador de Palma Futsal

img

MADRID, 18 Ago.

La Lliga Nacional de Futbol Sala li lliurarà la seva insígnia d'or i brillants a títol pòstum al que fos fundador i president de Palma Futsal, Miquel Jaume, que va dirigir el club durant 23 anys i que serà homenatjat durant el memorial en honor seu que es disputarà els dies 3 i 4 de setembre.

Miquel Jaume, que va morir el passat 10 de març de 2021 als 67 anys, va fundar i va presidir el Palma Futsal, equip que ha crescut des del més baix fins a aconseguir el subcampionat de la LNFS la temporada passada, cosa que farà que en aquesta debuti la UEFA Futsal Champions League.

L'associació destaca el seu "sòlid llegat" ia nivell social la "extraordinària tasca amb la fundació, que ara porta el nom del seu creador, de la qual es beneficien clubs i federacions i ajuda de manera directa més de 1.700 esportistes de l'illa", va explicar la LNFS.

El president de la LNFS, Javier Lozano, defineix aquesta distinció com "un acte de justícia" i "un sincer gest d'agraïment per la seva encomiable tasca que tots els clubs van votar de forma unànime a l'última assemblea". "La Lliga Nacional de Futbol Sala vol honrar la seva memòria amb aquesta insígnia a títol pòstum que reconeixen la seva generositat, serietat, honestedat i infrangible lleialtat amb l'Associació", va afegir.

"Des de la LNFS, sempre que parlem de transformar l'esport posem com a exemple el Palma Futsal per la seva capacitat de calar a la societat i convertir-se en un referent. És un model. Era el somni de Miquel i ho volia complir. Sempre va tenir aquesta visió i ho va aconseguir" , va apuntar Lozano.

El lliurament es farà durant la desena edició del trofeu Ciutat de Palma, un dels més destacats del panorama internacional, en què participaran el subcampió d'Europa i campió de la lliga portuguesa, el Sporting de Portugal, juntament amb ElPozo Múrcia Costa Càlida, el Reial Betis Futsal i el Palma Futsal els dies 3 i 4 de setembre.

El Palma Futsal ha decidit unificar el torneig de presentació amb el Memorial Miquel Jaume, que va estrenar el passat any com a homenatge i record o el seu fundador i president, i que aquest any tindrà un afegit especial amb el reconeixement de la LNFS.

Notícies més vistes Avui