Notícies Balears.

Notícies Balears.

La loteria de Blanquerna que ha repartit un cinquè premi: "És molt probable que es venés ahir". La loteria de Blanquerna que ha repartit un cinquè premi: "És molt probable que es venés ahir".

La loteria de Blanquerna que ha repartit un cinquè premi:

No sap qui pot haver-ho comprat perquè va ser per terminal: "Ojalà sigui algú que ho necessitava"

PALMA, 22 des.

Gema Marcos, lotera de l'administració del carrer Blanquerna (Palma) que ha repartit un cinquè premi del Sorteig Extraordinari de Nadal, està convençuda que "és molt probable que es venés ahir".

A l'administració de Loteries que regenta, de la qual és propietària la seva germana, ha venut per terminal un dècim del número 88.979, premiat amb 6.000 euros.

Segons ha explicat Gema Marcos a Europa Press, s'ha assabentat que havia venut un dècim premiat amb les primeres trucades de mitjans de comunicació.

Aquesta treballadora de 50 anys porta 13 anys en el negoci i "mai havia donat un premi de la Loteria de Nadal", encara que sí un segon premi de l'El Niño "fa uns anys". "Encara que sigui un cinquè premi estic molt contenta", ha expressat.

Segons ha indicat, aquest dijous a la tarda va acabar de vendre tots els dècims de loteria que tenia i entre les 17.00 i les 20.00 hores les vendes ja només van ser per terminal. Per això "és molt probable que es venés ahir" el dècim premiat, encara que no sap qui pot haver-lo comprat. "Ojalà sigui algú que ho necessitava", ha desitjat la lotera.

"He venut moltíssim, gairebé tot per finestra. De dilluns a ahir, més de 100 sèries, no m'esperava vendre tant. Potser per la calor, hi ha estat molt parat fins a novembre; a finals de novembre va pujar moltíssim, i ahir tenia cues", ha explicat.

Gema Marcos ha indicat que vendre per finestra "és més esforç" i que hi ha "gent reacia a comprar els dècims per terminal".

.