• dimecres 7 de juny del 2023

La marxa de l'Orgull Lgtbi es reivindica a Palma: "No és una festa, és una protesta"

img

PALMA, 28 Jun.

Milers de persones recorren el centre de Palma a la manifestació del Dia de l'Orgull Lgtbi amb un fort component reivindicatiu i per remarcar el caràcter de la cita. "No és una festa, és una protesta" o "no desfilem ens manifestem" són algunes de les consignes més repetides.

La marxa, convocada per l'Associació Ben Amics, ha partit a les 19.00 hores de la plaça d'Espanya i recorre el centre de Palma fins a la plaça de Cort sota el lema '30 anys de lluita. Drets i resiliència'.

A la manifestació, que compta amb la participació d'entitats, col·lectius i partits polítics, no han faltat referències a la polèmica presentació de la Palma Pride Week que finalment no es va celebrar. "A la Part Forana he vist una lesbiana" també és un dels lemes més corejats.

Cal recordar que la marxa d'aquest dimarts ha vingut precedida de la polèmica desencadenada en la presentació de la Pride Week de Palma, que finalment no es va celebrar, i que va desencadenar una crisi política que va acabar amb el cessament dels regidors de Podem Sonia Vivas i Rodrigo Romero.

((Hi haurà ampliació))

Notícies més vistes Avui