• dimarts 21 de març del 2023

La nova unitat bàsica de salut de Portocolom tindrà nou consultes en unes instal·lacions més modernes i accessibles

img

Les obres de reforma comencen aquest divendres i suposen una inversió de 90.000 euros

PALMA, 8 Jul.

La nova unitat bàsica de salut (UBS) de Portocolom tindrà nou consultes i s'ubicarà en unes instal·lacions més modernes i també més accessibles, després que aquest divendres hagin començat les obres de reforma, que suposen una inversió de 90.000 euros .

Segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum en una nota de premsa, la nova unitat bàsica de salut (UBS) de Portocolom tindrà nou consultes i unes instal·lacions més modernes i accessibles. Es tracta d´un projecte de reforma que suposa traslladar la unitat bàsica a unes noves dependències de 350 metres quadrats cedides per l´Ajuntament de Felanitx. El nou edifici s'adequa millor a les necessitats de la població i ofereix uns espais més còmodes i accessibles per als usuaris i professionals que hi treballen. El cost de la reforma és de 90.000 euros.

La nova UBS se situarà a la planta baixa del Centre Cívic de Portocolom --on fins ara es trobaven les dependències dels serveis socials de l'Ajuntament--, a l'avinguda de Nadal Batle, s/n. El Consistori felanitxer ja va cedir l?ús de la planta baixa de l?edifici al Servei de Salut, que ha elaborat els plànols de la nova distribució de l?espai i, a partir d?aquest divendres, ha començat a executar les obres necessàries per adequar-se al nou pla funcional . La nova ubicació permetrà que hi hagi nou consultes, tres de medicina, tres d'infermeria, una de pediatria, una d'infermeria pediàtrica i una sala de cures.

Aquesta unitat bàsica pertany a la zona bàsica de salut de Felanitx i atén una població de 3.552 targetes sanitàries d'adults i 494 de població pediàtrica.

Notícies més vistes Avui