Notícies Balears.

Notícies Balears.

La oposició de Cort critica la compra de vi per a un acte al centre Flassaders, on està prohibit beure alcohol. L'oposició de Cort critica la compra de vi per a un acte al centre Flassaders, on està prohibit beure alcohol.

La oposició de Cort critica la compra de vi per a un acte al centre Flassaders, on està prohibit beure alcohol.

L'oposició de Cort critica la compra de vi per a un acte al centre Flassaders, on està prohibit beure alcohol.

PALMA, 27 de març.

El PSIB i Unidas Podemos han criticat aquest dimecres en el ple de l'Ajuntament de Palma la compra d'una desena de ampolles de vi per a un acte que es va celebrar al centre Flassaders, on està prohibit beure alcohol.

El ple municipal ha aprovat la despesa d'una mica més de 100 euros per la compra d'unes deu ampolles de vi amb motiu de l'acte de presentació de l'Observatori de l'Habitatge, que va tenir lloc al desembre al centre Flassaders.

La portaveu del PSIB a Cort, Rosario Sánchez, ha criticat que la política d'habitatge de l'Ajuntament de Palma es resumeixi en la compra d'ampolles de vi, mentre hi ha habitatges sense lliurar al Coll i el Molinar. "Menys festes, menys vi espanyol i més feina en habitatge", ha afirmat.

Lucía Muñoz, per part de Unidas Podemos, ha lamentat que Cort presumeixi de missatges en favor de cinisme, mentre compra vi per a un acte en dependències públiques on no es pot beure alcohol.