Notícies Balears.

Notícies Balears.

La plaça Major de Palma acull dissabte la Fira de l'Oli de Mallorca.

La plaça Major de Palma acull dissabte la Fira de l'Oli de Mallorca.

PALMA, 3 de maig.

La plaça Major de Palma acollirà aquest dissabte, de 10.00 a 15.00 hores, la Fira de l'Oliva de Mallorca, on es donarà a conèixer aquest producte i altres relacionats amb l'oli i productes gastronòmics.

Així ho ha informat aquest divendres en nota de premsa l'Ajuntament de Palma, que també ha destacat el suport que ofereix PalmaActiva a l'esdeveniment, organitzat pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen (CRDO) Oli de Mallorca.

En detall, PalmaActiva dóna suport a l'activitat gestionant l'ocupació de la via pública i fent difusió. L'alcalde de Palma, Jaime Martínez, i la regidora d'Economia i Comerç, Lupe Ferrer, visitaran dissabte la fira com a mostra de suport del Consistori a l'esdeveniment.

En aquesta cinquena Fira de l'Oliva de Mallorca el visitant podrà trobar els Olis d'Oliva Verge Extra dels elaboradors Aubocassa, Son Matge, Treurer, Son Catiu, Picarandau, Novembre, Oli Can Gori i Son Mesquidassa; a més de Flor de Sal d'Es Trenc i la DOP Oliva de Mallorca.

A més, s'han previst activitats complementàries. A les 11.00 hores tindrà lloc el contacontes 'Estel d'Or' a càrrec d'Espill Teatre. I des de les 11.30 hores es durà a terme l'actuació musical del grup Monkey Doo.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és difondre i promocionar la producció de l'oli i dels productes relacionats, així com, de forma secundària, la dinamització comercial de la zona on es desenvolupa.