• dissabte 28 de gener del 2023

La Platja de Palma acollirà aquest dissabte una altra edició del Nordic Walking Saludable

img

PALMA, 29 Set.

L'Ajuntament de Palma ha informat que aquest dissabte la Platja de Palma acollirà una altra edició, a les 10.00 hores, del programa Nordic Walking Saludable, una proposta d'iniciació a la marxa nòrdica apta per a tots els grups de població.

El programa, organitzat per l'Institut Municipal de l'Esport (IME), amb la col·laboració de la Conselleria de Salut i Consum, ha ampliat el nombre de jornades per a aquest trimestre. Així, recull 12 rutes que es duran a terme tots els dissabtes durant els mesos d'octubre, novembre i desembre a diferents barris de Palma.

És una activitat completament gratuïta, i es posa al servei de les persones interessades el préstec de bastons. També es lliurarà una samarreta del programa a cada participant gràcies a la col·laboració de Decathlon.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans en un entorn proper. En aquest sentit, el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha assenyalat que els programes de Nordic Walking tenen una gran acceptació entre la ciutadania pels beneficis que aporten, és una activitat propera, senzilla, fàcil d'aprendre i amb un important component social als barris".

Les sessions començaran a les 10.00 hores des de diferents centres de salut de Palma. La primera jornada d'octubre es durà a terme aquest dissabte, dia 1, a la Platja de Palma i continuarà tots els dissabtes de manera consecutiva a Sant Agustí, Son Gotleu, Son Cladera, Valldargent, Son Serra, Rafal Nou, Pere Garau, Coll d'en Rabassa Son Rutl·lan, Escola Graduada i Camps Redó.

Les inscripcions són gratuïtes. Cort ha indicat, a més, que més d'un miler de persones han participat al programa d'estiu de Nordic Walking a la Fresca.

El programa de Nordic Walking a la Fresca, que conclou demà a Son Gual, ha ofert vuit interessants rutes per la costa i la badia de Palma: Parc del Mar, Portopí, Portitxol, Ciutat Jardí, Es Carnatge, Can Pastilla, Platja de Palma i Son Gual.

Notícies més vistes Avui