• dijous 30 de març del 2023

La Policia auxilia un home que havia entrat en parada cardiorespiratòria en ennuegar-se a Palma

img

PALMA, 3 Oct.

Agents de la Policia Nacional han auxiliat un home de prop de 60 anys, que havia entrat en parada cardiorespiratòria després d'ennuegar-se al seu domicili a Palma.

Els fets van passar aquest diumenge a les 13.15 hores, quan una dona va alertar la policia que la seva parella s'estava ennuegant, de manera que un cotxe patrulla va acudir al lloc, un habitatge a la barriada de la Soledat.

Un cop al lloc dels fets, els agents es van trobar la dona que estava en un estat de nerviosisme i plorant, dient que el seu marit s'estava ennuegant i no podia respirar.

Els agents van pujar a la vivenda i van observar el fill de l'home fent-li la maniobra de Heimlich. La víctima estava inconscient, no respirava i la seva pell estava morada, per la qual cosa els agents el van col·locar decúbit supí i van començar a fer-li una maniobra de reanimació cardiopulmonar.

Després de cinc minuts de feina, van observar com la pell tornava al seu color normal, però l'home seguia inconscient. Al cap de poca estona es va unir una dotació de sanitaris que va acudir al lloc per prosseguir amb les maniobres.

Finalment, van aconseguir estabilitzar l'home, que va ser traslladat fins a l'hospital.

Notícies més vistes Avui