• dilluns 5 de juny del 2023

La Policia desallotja vuit turistes d'hotels de Platja de Palma per conductes incíviques

img

PALMA, 19 Set.

La Policia Local ha desallotjat aquest cap de setmana vuit turistes d'hotels de Platja de Palma per conductes incíviques i fins i tot actitud agressiva, segons ha informat el cos municipal aquest dilluns.

Les actuacions de la Policia aquest cap de setmana han estat marcades pel temporal, així com diferents operatius a zones d'oci, el partit del Reial Mallorca i la Nit de l'Art, entre altres actuacions programades.

La policia ha destacat un incident divendres al matí, quan a l'aeroport es va denunciar la desaparició d'una turista malalta d'alzheimer . El mateix dia a la tarda, la dona va ser localitzada per agents de la Policia Local mentre s?intentava llançar del pont de l?autopista.

Un dels agents personats va aconseguir impedir que saltés. Al lloc també es va personar el Cos Nacional de Policia i altres efectius d'emergències.

D'altra banda, al Molinar, es van aixecar 11 actes per embrutar la via pública i deixar restes de menjar, embolcalls i begudes a terra.

En una altra intervenció, la Policia va rebre un avís per amenaces al propietari d'una botiga a la Porta de Sant Antoni. Després de dos dies de recerca es va identificar l'autor de les amenaces.

També a la Porta de Sant Antoni, es va aixecar una acta a un vehicle per tenir la ITV caducada, una acta per facilitar les dades d'una altra persona en sol·licitar identificació, i una acta per falta de respecte.

Així mateix, durant el cap de setmana, es va intervenir, conjuntament amb Emaya, el Servei Contra Incendis, i altres cossos especialitzats, en diferents actuacions a causa del temporal.

A Santa Catalina, es van controlar les sortides de diferents establiments d'oci nocturn, es van aixecar 14 denúncies de circulació (la majoria vehicles estacionats en passos de vianants) i dues actes per l'Ordenança reguladora de l'ús cívic dels espais públics.

A més, la Policia Local ha actuat en nombrosos serveis incidentals per tot Palma. Entre ells, un accident amb fuita, un furt, un delicte de lesions, expedients a conductor en estat d?embriaguesa. També es va col·laborar amb la Guàrdia Civil en la mobilització per l'accident a Mercapalma amb què van morir tres persones.

Notícies més vistes Avui