• dimecres 29 de març del 2023

La Policia desallotja vuit turistes d'un hotel de Platja de Palma per mal comportament

img

PALMA, 5 Set.

La Policia Local ha desallotjat vuit turistes d'un hotel de la Platja de Palma per mal comportament, a petició de la direcció de l'establiment.

L'incident va tenir lloc divendres passat i és una de les actuacions destacades del cos municipal aquest cap de setmana, en què, paral·lelament, també es va intervenir en una botiga de la plaça Madrid per vendre alcohol fora de l'horari permès.

Dissabte es va dur a terme en una discoteca de la Platja de Palma un operatiu conjunt amb la Policia Nacional i la Direcció General de Treball i Salut Laboral .

En aquest operatiu es va inspeccionar la discoteca i es va aixecar acta per múltiples infraccions: per no tenir assegurança, no exhibir llicència ni documentació tècnica, tenir els extintors caducats, utilitzar pipes d'aigua, no tenir el mesurador de CO2, no tindre indicada la sortida d'emergència i f alta d'informació de l'existència de càmeres de vigilància.

A més, la policia va localitzar una persona que tenia una ordre d'allunyament d'una altra; per la seva banda, els inspectors de treball van detectar un tiqueter que estava treballant sense contracte laboral.

També dissabte, agents del servei de reforç d'estiu van fer un control de la venda ambulant a les zones de Dalt Murada , plaça Major, Passeig del Born i platja de Can PEre Antoni. S'hi van intervenir uns 400 objectes entre bosses, carteres, barrets i ulleres, entre d'altres.

Diumenge, la Policia va controlar els talls de trànsit per la VII Triatló Port de Palma 2022, i també va reforçar la seguretat a les festes de Canamunt i Canavall.

Pel que fa als controls de trànsit, més de 50 vehicles han estat verificats aquest cap de setmana i s'han denunciat 28 infraccions. A més, sis proves d'alcoholèmia van donar positiu, una penal; i s'han immobilitzat vuit vehicles.

A Santa Catalina s'han denunciat 41 infraccions de trànsit, vuit de la Llei de Seguretat Ciutadana --una per consumir cocaïna a la via pública--, sis per botellón , tres per incivisme en espais públics, dos per embrutar la via pública i dos per venda ambulant. A més, un vehicle ha estat immobilitzat per circular sense matrícula.

Notícies més vistes Avui