La Policia deté per detenció il·legal i maltractaments l'home apunyalat a Palma i posa en llibertat la seva dona.

La Policia deté per detenció il·legal i maltractaments l'home apunyalat a Palma i posa en llibertat la seva dona.

PALMA, 28 Des.

La Policia Nacional ha detingut per detenció il·legal i maltractaments a l'home apunyalat al pit a Cala Major i ha deixat en llibertat a la seva parella, inicialment detinguda com a presumpta autora dels fets, en determinar les investigacions que de moment la dona no va participar en el succés.

Segons ha detallat aquest dijous la Policia Nacional, com a resultat de la investigació que està duent a terme el grup d'Homicidis s'ha procedit a la posada en llibertat de la dona, ja que totes les gestions practicades fins al moment apunten que no va tenir participació en els fets.

D'altra banda, s'ha procedit a la detenció de l'home, suposada víctima inicial, com a presumpte autor d'un delicte de detenció il·legal i de maltractaments en l'àmbit familiar cap a la dona. La investigació continua oberta.

Cal recordar que els fets van ocórrer aquest dimarts, al voltant de les 22.00 hores, quan patrulles de la Policia Nacional i la Policia Local van acudir a la zona alertats que un home havia sofert una punyalada al pit i estava desangrant-se.

El home estava a la seva domicili i els agents el van assistir abans de ser traslladat en ambulància a un centre hospitalari.

La seva parella va ser detinguda com a presumpta autora d'una temptativa d'homicidi i el grup d'Homicidis es va fer càrrec de la investigació, decretant ara la seva posada en llibertat.

Tags

Categoría

Illes Balears