• dilluns 5 de desembre del 2022

La Policia deté un home per voler colpejar un sanitari que li va recriminar no portar mascareta

img

PALMA, 25 juny.

Agents de la Policia Nacional han detingut un home, de 52 anys d'edat , per voler colpejar un sanitari, que li va recriminar que entrés en un centre de salut sense màscara i li va demanar que li la posés.

Segons ha informat la policia aquest dissabte en una nota de premsa, el passat dimecres, agents policials van procedir a la detenció d'un home, de 52 anys, per un delicte d'atemptat a un sanitari, en voler-lo colpejar.

Els fets van passar en un centre mèdic a Palma, dimecres passat a cap a les 14.30 hores, quan un home va accedir al recinte sanitari sense la màscara, i un sanitari que era al lloc, li va recriminar l'acció manifestant-li que se la posés.

En un moment donat, i sense dir res, durant la discussió, el denunciat va llançar un cop cap al sanitari, que va aconseguir esquivar i safars e de l'agressió.

Un cop realitzada l'acció, i en veure que la gent que hi havia al lloc s'acostava cap a ell, el presumpte autor va abandonar el centre el metge sortint del recinte.

Els agents en tenir coneixement dels fets i demanar les dades oportunes, van realitzar batudes per la zona, i van poder localitzar el suposat responsable dels fets poc després, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció.

Notícies més vistes Avui