• dimecres 29 de març del 2023

La Policia Local aixeca 20 actes contra el botellón i actua contra els trilers a Palma

img

PALMA, 3 Oct.

La Policia Local de Palma ha desenvolupat aquest cap de setmana passat diversos operatius, en què ha aixecat fins a 20 actes contra el botelló i ha actuat contra els trilers a la Platja de Palma.

En concret, els agents han aixecat cinc actes contra el botelló a Porta Sant Antoni i 15 al Parc de Ses Estacions. A més, a Plaça Drassana han controlat 18 vehicles i n'han aixecat tres denunciar per ITV caducada i un per assegurança obligatòria.

També han realitzat controls a la plaça del Coll, Quartera i Mercadal. A Platja de Palma, han realitzat dues actuacions contra clans de trile, han desarticulat un punt de venda ambulant i han portat a terme un servei assistencial, entre altres actuacions contra l'incivisme.

Al carrer Nuredduna, la Policia ha participat al control del dispositiu d'obertura del nou carrer de vianants. Entre altres actuacions, a Santa Catalina, han interposat cinc denúncies de circulació, una acta per causar molèsties als veïns, dues actes per tinença estupefaents, una acta per ocupació d'objectes per a accions il·legals, una acta per embrutar la via pública i una acta per deteriorament de l'entorn.

D'altra banda, la Policia ha obert expedients per conductors ebris als carrers dels Frares, carretera de Sóller, Arxiduc Lluís Salvador, Barrera, Jaume III, Gabriel Roca, Adolfo Suárez i Camilo José Cela.

Durant el cap de setmana, la Policia també ha intervingut en un robatori amb violència, un delicte de furt, un incendi en un domicili, un accident amb fuita, un cas de vexacions a l'àmbit familiar i diferents delictes lleus de lesions.

Notícies més vistes Avui