• dijous 30 de març del 2023

La Policia Local auxilia el personal d'un hotel a Palma per l'expulsió de sis turistes per desordre

img

Destaquen també nombroses actuacions contra la venda ambulant el cap de setmana

PALMA, 1 Ago.

>

La Policia Local de Palma ha auxiliat el personal d'un hotel del carrer Amílcar per l'expulsió de sis turistes per desordre i ha interposat la denúncia respectiva per infracció de la Llei de turisme d'excessos.

Segons ha explicat l'Ajuntament en nota de premsa, és una de les actuacions dutes a terme aquest cap de setmana. Entre altres operatius, els agents també van haver d'intervenir en un hotel del carrer Llaüt per un conat d'incendi i van denunciar dos establiments per la venda d'alcohol fora de l'horari permès i per excés d'ocupació de la via pública per part d'un bar .

Així mateix, es van realitzar diverses actuacions contra la venda ambulant, tant per venda d'alcohol com per venda de marihuana o objectes de marca falsificada. En una de les actuacions es van confiscar 85 gorres i barrets, alhora que es va imputar una persona per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual i se'n va denunciar una altra per fer trile.

Pel que fa a la zona de Santa Catalina, els policies locals van aixecar una acta per tinença d'estupefaents, una altra per lesions i 26 denúncies de trànsit.

A més, els agents van actuar en un dispositiu d'acompanyament a la Família Reial, al tancament perimetral per l'enregistrament d'un videoclip a Portitxol i en una concentració a la plaça de Cort. També es van obrir 12 expedients a conductors per conduir sota els efectes de l'alcohol i es van imputar nou delictes per violència domèstica, deu per lesions i un per furt.

Notícies més vistes Avui