La Policia Local de Calvià deté 25 persones per robatoris durant la temporada turística.

La Policia Local de Calvià deté 25 persones per robatoris durant la temporada turística.

PALMA, 21 d'agost.

La Policia Local de Calvià ha detingut durant la temporada turística de 2023 un total de 25 persones, cosa que suposa el segon grup d'arrestats més nombrosos de les 157 detencions realitzades al llarg de l'any.

L'Ajuntament de Calvià ha informat que les 25 detencions per apropiació il·legal les han dut a terme agents uniformats i de paisà, a persones de diverses nacionalitats, segons ha assenyalat el Consistori en un comunicat.

"Un dels últims casos és el de la detenció de dues dones de nacionalitat romanesa per robatoris a platges per part dels agents de la unitat de paisà", ha assenyalat el Consistori. Després del seu arrest, s'han intervingut diners en efectiu i objectes sostrets valorats en uns 1.500 euros i les diligències han estat traslladades a la Guàrdia Civil, per la qual cosa des de la Policia Local s'ha destacat la col·laboració en els objectius comuns amb la Benemèrita.

La cap de la Policia Local del municipi, Esther Ribas, ha assegurat que "acabar amb els robatoris a les platges és una de les prioritats". "Els robatoris suposen un atac directe al turista i resident que pretén gaudir d'un dia de platja i veu com aquells que actuen a l'atzar es beneficien del seu temps de descans", ha apuntat.

Ribas també ha incidit en què l'objectiu de la corporació municipal és "consolidar Calvià com un destí d'oci segur", pel qual cosa "no hi cap la menor tolerància amb els robatoris". "La Policia Local de Calvià no permetrà que els lladres actuïn impunement al municipi", ha subratllat.

Per davant dels detinguts per robatoris, hi ha els encausats per delictes relacionats amb la venda de drogues, amb un total de 63 arrestats, mentre que el delicte de venda il·legal s'ha imputat a 61 persones.

Tags

Categoría

Illes Balears