• dijous 30 de març del 2023

La Policia Local de Palma aixeca 19 actes el cap de setmana a Santa Catalina

img

PALMA, 25 Jul.

La Policia Local de Palma ha aixecat un total de 19 actes aquest cap de setmana a Santa Catalina i ha interposat 20 denĂșncies per trĂ nsit a la zona.

En concret, cinc actes es van deure a activitat musical fora d'horari, una per tenir les portes obertes durant l'activitat musical, tres més per excés d'ocupació de terrassa, quatre per no exhibir llicÚncia de terrassa, una per situar elements no autoritzats a les terrasses, dos per permetre el consum de productes del local a l'exterior i tres per motius no especificats.

A més, es van fer tres informes i es van notificar dues sancions, segons ha explicat aquest dilluns en un comunicat l'Ajuntament de Palma.

Així mateix, els agents van desenvolupar altres operatius, posant el focus en els serveis incidentals, els actes programats i les conductes incíviques. Així, han destacat els controls realitzats en una desena de festes d'estiu a diferents barriades de la ciutat, que "s'han dut a terme amb tranquil·litat, responsabilitat i sense incidents destacables", han assegurat.

També s'han mantingut els dispositius especials de reforç estival a la zona centre ia Platja de Palma, a més de Santa Catalina.

Durant el cap de setmana hi ha hagut festes als barris de la Vileta-Son Peretó , Son Gibert, Establiments, Ses Voltes, Es Pil·larí, plaça de Tarent (Son Rapinya) ia la Torre den Pau (Coll den Rabassa).

També es va celebrar una festa a Son Ferriol i plaça París, on hi va haver dos conats de baralla que van ser sufocats per les unitats desplaçades, mentre que a Son Ferriol va haver d'intervenir la Policia Nacional. El macroconcert de Son Fusteret es va produir sense incidents destacables.

D'altra banda, a Can Valero es va fer un control d'alcoholĂšmia amb resultat d'una etilometria penal, una administrativa, una denĂșncia per ITV i un vehicle immobilitzat. A mĂ©s, a Son Hugo es van aixecar 12 actes per botellĂłn i mĂșsica al carrer, mentre que a Platja de Palma es van imputar tres venedors ambulants per delictes contra la propietat intel·lectual.

Notícies més vistes Avui