• dimarts 6 de juny del 2023

La Policia Local de Palma i la International Police Association col·laboren per sensibilitzar en matèria de seguretat

img

El cap de Policia Local i el president de la International Police Association-Comunitat Illes Balears signen protocol de col·laboració

PALMA , 21 Jun.

La Policia Local de Palma i la International Police Association han signat un protocol de col·laboració per sensibilitzar en matèria de seguretat.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa, Policia Local i International Police Association (IPA) col·laboraran per dur a terme activitats de sensibilització en matèria de seguretat entre els empleats de Cort i la ciutadania en general. Així es va acordar amb la signatura, aquest dilluns, a la seu de la Policia Local de Palma, a la caserna de Sant Ferran, d'un protocol de col·laboració.

El protocol va ser signat pel cap de la Policia Local de Palma, José Luís Carque, i el president d'International Police Association –Comunitat Illes Balears (IPA-CIB) amb la presència de la primera tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana Joana Adrover, i la comissària, Antònia Barceló.

A través d'aquest protocol, també s'ha acordat establir sinergies entre les parts per potenciar Palma com a destinació turística mundial segura, sostenible i cultural entre els afiliats policies i les seves famílies a nivell mundial.

protocol tindrà una durada inicial de dos anys prorrogables de forma automàtica cada anualitat, fins a un màxim de quatre anys, dacord amb la durada màxima establerta per la Llei del Règim Jurídic del Sector Públic. Les parts signants podran acordar unànimement la pròrroga per un període de fins a quatre anys addicionals, o la seva extinció, tal com estableix la normativa.

La IPA, creada el 1950, és una comunitat independent formada per membres de diferents serveis de policia, tant en actiu com en retirats. Avui dia, la IPA està implantada als cinc continents, amb més de 372.000 socis.

L'IPA Espanya es va constituir el 1961 com a associació independent amb la finalitat principal d'afavorir el coneixement mutu i promoure les relacions entre tots els associats, sense cap distinció. Actualment formen part 16 delegacions autonòmiques i agrupacions del territori nacional, amb uns 15.000 membres. Pel que fa a les Balears, IPA-CIB, duu a terme activitats d'àmbit cultural, professional i social entre els seus membres i familiars dins de l'objectiu general de fraternitat entre els seus integrants.

Notícies més vistes Avui