• dilluns 5 de juny del 2023

La Policia Local de Palma va registrar 7.030 denúncies durant els mesos d'estiu

img

PALMA, 27 Set.

La Policia Local de Palma va registrar un total de 7.030 denúncies durant els mesos d'estiu, amb la pertorbació de la tranquil·litat de l'entorn i la seguretat ciutadana com els principals motius amb 1.848 i 1.028 actes de denúncia recollits, respectivament.

Així ho ha detallat en roda de premsa la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, i el cap de la Policia Local de Palma, José Luis Carque, que han presentat les dades sobre el dispositiu que va començar al maig i que es prolongarà fins a principis d'octubre, i que està centrat a augmentar la presència policial a les zones amb més presència de turistes com són el centre de la ciutat, Platja de Palma i Santa Catalina.

Segons han concretat, 2.877 denúncies han tingut lloc a Platja de Palma i, d'aquestes, 133 versaven sobre el trile i van ser intervinguts 1.561 euros per aquest motiu. A més, la venda ambulant en aquesta zona ha suposat 2.302 actes de denúncia.

Al barri de Santa Catalina s'han recollit 408 denúncies, 85 de les quals han estat per tranquil·litat de l'entorn, 91 per seguretat ciutadana i 187 per actes en locals i establiments.

Notícies més vistes Avui