• divendres 31 de març del 2023

La Policia Local denuncia el propietari d'un dron per sobrevolar la Platja de Palma sense autorització

img

PALMA, 27 juny.

La Policia Local ha denunciat el propietari d'un dron per sobrevolar aquest cap de setmana la Platja de Palma sense autorització.

En un comunicat, la Policia Local de Palma ha informat aquest dilluns dels diferents operatius duts a terme aquest cap de setmana.

D'aquesta manera, han posat el focus als serveis incidentals, els actes programats i les conductes incíviques. Entre ells, destaquen els operatius per un concert a la Plaça de Bous, el Campionat d'Espanya de ciclisme, la Cursa i marxa popular Camí de Ferro, el partit de Play Off del Palma Futsal, així com nombroses festes de barriada.

>

A més, han mantingut els dispositius especials del reforç estival a la zona centre, Santa Catalina i la Platja de Palma.

Al dispositiu de Santa Catalina, els agents han aixecat un total de 19 actes per diversos incompliments de les ordenances municipals, així com 20 denúncies de trànsit.

Al dispositiu de la zona Centre, s'ha realitzat un operatiu contra la venda ambulant a la zona de D'Alt Murada, on s'han intervingut nombrosos efectes i han instruït diligències judicials pels presumptes delictes contra la propietat industrial.

Amb tot, la Policia Local de Palma ha comunicat que durant el cap de setmana van ser detinguts i posats a disposició policial quatre persones per diferents delit us.

Notícies més vistes Avui