• dijous 30 de març del 2023

La Policia Local denuncia sis turistes per fer botellón a la Platja de Palma

img

PALMA, 4 Jul.

La Policia Local de Palma ha informat que aquest cap de setmana, entre les seves actuacions, ha denunciat sis turistes per fer botellón a la Platja de Palma.

En un comunicat, els agents han assenyalat aquest dilluns que durant els operatius d'aquest cap de setmana destaquen els conjunts amb la Policia Nacional i la Policia Portuària al Passeig Marítim, el control de la venda ambulant a la zona centre, els serveis organitzats amb motiu d'una manifestació i una concentració de motos.

A més, han mantingut els dispositius especials del reforç estival a la zona centre, a la barriada de Santa Caterina ia la Platja de Palma.

Divendres al matí, la Policia va realitzar un operatiu contra la venda ambulant a la zona del Parc del Mar i la platja de Can Pere Antoni, on es van intervenir nombrosos efectes.

A la zona de la Platja de Palma van arrestar un individu per presumptament furtar diversos telèfons mòbils, carteres i diners.

Dijous i dissabte a la nit, juntament amb la Policia Nacional i la Policia Portuària, es va desplegar un operatiu de control a la zona del Passeig Marítim on es van controlar un total 145 locals i es van aixecar 91 actes.

A més, al dispositiu de control de Santa Catalina, aquest cap de setmana s'han aixecat 17 actes d'infracció a les ordenances municipals i s'han interposat 16 denúncies de trànsit.

Amb tot, la Policia Local de Palma ha indicat que durant el cap de setmana van ser detingudes i posades a disposició policial set persones per la presumpta comissió de fets delictius .

Notícies més vistes Avui