• dilluns 5 de juny del 2023

La Policia Local intervé begudes alcohòliques per prop de 2.900 euros al mercat ambulant a Platja de Palma

img

PALMA, 16 Jul.

La Policia Local ha intervingut aquest divendres, en un operatiu contra la venda ambulant a Platja de Palma, diverses begudes alcohòliques per valor de prop de 2.900 euros en aquest tipus de mercat.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma als mitjans, la Policia Local ha intervingut aquest divendres, per venda ambulant a la Platja de Palma, un total de 490 llaunes i 145 ampolles de cervesa, 17 ampolles de 'tinto d'estiu', quatre ampolles de sagnia, una ampolla de vodka, 20 bosses de gel, i 150 gots de plàstic. p>

En una primera estimació, l'alcohol, que a preu de mercat tindria un valor global d'uns 380 euros, arribaria, a preu per venda ambulant, prop dels 2.900 euros. Derivat de les actuacions contra la venda ambulant d'alcohol a la Platja de Palma, aquest divendres s'han aixecat 34 actes de denúncia i cinc denúncies penals.

Aquest divendres, també es van aixecar vuit actes més per venda ambulant . S'hi van intervenir 200 polseres, 150 collarets, cinc carteres, tres pareos, 118 ulleres de sol, 25 ampolles d'aigua, una diadema, una síndria, una pinya i dos cocos.

Per massatgistes, es van aixecar dues actes i s'hi van intervenir tres pots d'oli corporal. També es van fer set informes pel material intervingut.

L'operatiu d'aquest divendres forma part del reforç estival a Platja de Palma, on durant aquest estiu --fins al 12 de juliol--, se n'han registrat 194 denúncies a l'oficina de Ses Meravelles, s'han aixecat 190 actes de denúncia per massatgistes, 73 per trile, 209 actes per venda ambulant, 147 actes per consum d'alcohol i 465 denúncies per circulació. Aquestes xifres tenen caràcter provisional i estan en depuració continuada.

Cal recordar que les prioritats del reforç d'estiu a Platja de Palma són, entre d'altres, l'aplicació de la normativa municipal, el control i la denúncia de conductes incíviques, perseguir la venda ambulant en general i, en especial, la venda dalcohol i la venda dalcohol a menors. També es fa un èmfasi especial en l'aplicació de la llei d'excessos pel que fa a la venda d'alcohol en establiments a partir de les 21.30 hores.

Com és habitual, els dispositius han tingut un vessant preventiu i reactiu i s'han realitzat des d'un enfocament de congruència, oportunitat i proporcionalitat.

Notícies més vistes Avui